De Culturele Agenda

De Culturele Agenda is ons owned influencer kanaal en verbindt dagelijks vraag en aanbod in het Nederlandse kunst- en cultuurlandschap. Het is een crossmediaal platform (website, emailmarketing, Instagram en Facebook) waarmee wij jouw doelgroep weten te bereiken!

Op het online platform www.cultureleagenda.nl en het succesvolle social media account @cultureleagenda (>10k) zoeken en vinden de kunstliefhebber en culturele instellingen elkaar. We integreren dit culturele platform in de mediastrategie als het bijdraagt aan de doelstellingen van onze opdrachtgever. Vanuit onze strategische partnerships vergroten we jouw bereik. Of we schakelen influencer bereik in welke bijdraagt aan het behalen van jouw doelen.

PR & Media

Wij weten de doelgroep te raken door impactvolle verhalen die journalisten trekken. En wij zoeken hen actief op, bijvoorbeeld via perslanceringen. Wij ontwikkelen creatieve en onderscheidende strategische communicatieplannen waarbij we altijd kiezen voor een geïntegreerde aanpak. Wij weten wat nodig is om publiciteit te creëren voor jouw merk via de juiste kanalen. Of het nu gaat om owned-, earned- of paid media, wij landen jouw verhaal op een effectieve manier in het medialandschap. 

Samenwerken?
Bel ons!