Europese denktank

The Class of 2020 is een Europese denktank toegespitst op de toekomst van wonen, leren en werken in universiteitssteden, die partners op verschillende manieren bij elkaar brengt. Het hoogtepunt is de jaarlijkse tweedaagse conferentie, The Class Conference. In 2019 nam Artifex de organisatie van verschillende onderdelen van dit grote evenement in Berlijn op zich.

Jaarlijkse Class Conference

The Class of 2020 organiseerde in november 2019 haar jaarlijkse Class Conference in Berlijn. Artifex werd gevraagd om ad hoc een aantal deeltaken van de congresorganisatie over te nemen, namelijk de inrichting van de beursstands, meubilair, audiovisuele voorzieningen en catering. De opdrachtgever uitte hierbij de wens dat het totaalconcept van de conferentie overeind bleef staan, ook al werden deeltaken uitbesteed.

Geschikte leveranciers selecteren

Artifex vond en selecteerde Duitse en Nederlandse leveranciers op het gebied van standbouw, inrichting, audiovisuele voorzieningen en catering. Het uitgangspunt was dat de diensten van deze leveranciers naadloos aansloten bij het al bepaalde concept van de conferentie. We voerden de onderhandelingen met de leveranciers en zorgden uiteindelijk voor de productie van deze deeltaken op het evenement zelf.

Last minute kwaliteitswerk

Met The Class Conference liet Artifex zien dat we in staat zijn om in een kort tijdsbestek, zelfs op onbekender internationaal terrein, binnen budget kwaliteitswerk te leveren. Het totaalconcept werd versterkt door Artifex’ bijdrage. The Class Conference 2019 was een succesvol evenement dat 1000 deelnemers trok, waarop The Class of 2020 Artifex vroeg om in 2020 dezelfde bijdrage te leveren aan hun conferentie in Amsterdam.

ToegepasteExpertise

Dit is het belangrijkste onderdeel dat wij van A tot Z hebben uitgevoerd.

    Samenwerken?
    Bel ons!