Events

Wij zijn sterk in het ontwikkelen van concepten en producties die aansluiten bij jouw doelgroep. We werken vanuit de kracht van live communicatie. Ook via onze online en hybride events weten wij bezoekers te raken.

Vooraf bepalen we samen de doelstellingen en boodschap van jouw event. Samen vertalen we de boodschap die je wil overbrengen naar een fantastisch concept. We gaan altijd voor een beleving op maat. Of het nu gaat om een live, hybride of online event.

Post-pandemie hebben we in sneltreinvaart het eventvak opnieuw uitgevonden. Hierdoor weten we, ook in tijden van grote uitdagingen, de aandacht voor een event vast te houden.

Productie

Onze projectmanagers zorgen voor een strakke organisatie. We hebben jarenlange ervaring met het organiseren en produceren van complexe congressen, openingen en lanceringen. Organisatie en productie nemen wij van A tot Z uit handen. We hebben veel ervaring met events in de publieke ruimte, waardoor we alles weten van logistiek, veiligheid en het regelen van vergunningen binnen de openbare ruimte.

PR & Media 

Het concept zie je terug in alle uitingen over en tijdens het event. Ook weten wij jouw event te positioneren en te promoten via een divers en landelijk netwerk van mediarelaties.

Samenwerken?
Bel ons!