Blik op de Toekomst

Artifex werd door verzekeringsmaatschappij Turien & Co. benaderd om een communicatie- en activatiecampagne op te starten in 2021, met als doel hun stakeholders betrekken bij de werkzaamheden van Turien& Co. en samen vooruit te kijken naar de toekomst. Het campagnejaar met door ons bedachte thema ‘Blik Vooruit’ openden we op 21 januari feestelijk met een online talkshow, de Blikopener, om samen met de stakeholders van Turien & Co. een blik op de toekomst te werpen.

Talkshow

Als onderdeel van het Blik Vooruit-themajaar had de talkshow de Blikopener’ onder andere het doel om stil te staan bij de historie van de organisatie, maar voornamelijk te bespreken van wat de toekomst gaat brengen voor de verzekeringsbranche. Onder leiding van presentator Sander Schimmelpenninck werden deze onderwerpen door verschillende gasten besproken, waaronder marketing-guru Steven van Belleghem en directie en aandeelhouders van Turien & Co.. Dichter Nico Dijkshoorn zorgde voor een creatieve afsluiter.

Productie en logistiek

In opdracht van Turien & Co. nam Artifex de gehele logistieke en productionele uitvoering op zich, om in samenwerking met diverse partijen de online talkshow soepel te laten verlopen. Zo heeft Artifex onder andere het regie-, technisch- en productioneeldraaiboek geschreven, locaties gescout en de verschillende gastsprekers geregeld en gebrieft. Artifex was daarnaast ook verantwoordelijk voor het regisseren van de talkshow.

De aftrap

De Talkshow was een succesvolle aftrap van het campagnejaar. Zo hebben er in totaal ongeveer 500 unieke kijkers live meegekeken. Daarnaast zijn er verschillende interessante inzichten over zowel het verleden, heden als de toekomst geboden aan de hand goede gastsprekers.

ToegepasteExpertise

Dit is het belangrijkste onderdeel dat wij van A tot Z hebben uitgevoerd.

    Samenwerken?
    Bel ons!