Sfeervol buitenevenement

In de tuinen van Paleis Soestdijk organiseerde Artifex vijf jaar lang een sfeervol buitenevenement: Zomeravond Cinema. Vier zomeravonden achter elkaar vertoonden we prachtige films op groot scherm in de tuin van het paleis. Een onvergetelijke avond onder de sterren, voor jong en oud.

Soestdijk voor jong en oud

In opdracht van Rijksvastgoedbedrijf was Artifex 7 jaar lang verantwoordelijk voor de culturele programmering en dagelijkse exploitatie van Paleis Soestdijk. Met het culturele programma beoogden we nieuwe doelgroepen aan te spreken en jong en oud te laten genieten van dit cultureel erfgoed. Zomeravond Cinema was een van de evenementen die we in het kader hiervan ontwikkelden en organiseerden.

Films in de hoftuinen

Artifex bedacht en realiseerde een openluchtbioscoop in een van de mooiste en beroemdste landschapstuinen van Nederland. Deze buitenbioscoop draaide jaarlijks meerdere avonden achter elkaar. Bezoekers konden aan de rand van de hofvijver wegdromen bij grootste films, passend bij de unieke setting van de filmvertoning. Artifex was verantwoordelijk voor het volledige productie- en communicatietraject van Zomeravond Cinema.

Onvergetelijke zomeravonden

Onze Zomeravond Cinema werd al snel een begrip. Zomeravond Cinema was een van de meest succesvolle terugkerende evenementen in Paleis Soestdijk, die nog steeds herhaald wordt door de huidige exploitant van Paleis Soestdijk. Hiermee heeft Artifex niet alleen Paleis Soestdijk, maar ook de gemeente Baarn en omgeving onder de aandacht gebracht. Het waren zomeravonden om nooit te vergeten.

EEN GREEP UIT DECollectie

ToegepasteExpertise

Dit is het belangrijkste onderdeel dat wij van A tot Z hebben uitgevoerd.

    Samenwerken?
    Bel ons!