Wijn, kunst en jazzmuziek

Een weekend lang de lekkerste wijn drinken te midden van een park met kunstwerken, terwijl er oorstrelende jazzconcerten plaatsvinden. Dit was de essentie van het Wine, Art & Jazz Festival, dat Artifex organiseerde als onderdeel van de culturele programmering van Paleis Soestdijk tijdens het Hemelvaartweekend.

Bijzondere culturele programmering

Artifex verzorgde zeven jaar lang de dagelijkse exploitatie en culturele programmering van Paleis Soestdijk. Wine, Art & Jazz was een van de unieke concepten die Artifex in het kader van deze opdracht ontwikkelde en produceerde. Ook was Artifex verantwoordelijk voor alle communicatie en PR voor het evenement.

Genieten op alle fronten

Artifex had met Kunstpark Soestdijk de historische paleistuin volledig gevuld met bijzondere sculpturen van o.a. Armando, Klaas Gubbels en Sjoerd Buisman. Tijdens Wine, Art & Jazz Festival konden bezoekers in deze bijzondere setting kwaliteitswijnen proeven, onder het genot van liveoptredens van jazzartiesten als Frank Montis, Deborah J. Carter en Bop This!. Ook werden er hapjes passend bij de wijnen geserveerd en konden geïnteresseerden wijn-gerelateerde workshops volgen. Om dit alles mogelijk te maken, ging Artifex samenwerkingen aan met nieuwe partners als Wijnkoperij de Gouden Ton en Riedel.

Unieke totaalbeleving

Wine, Art & Jazz Festival was zowel een bijzonder kunst-, erfgoed- als smaakbeleving. Artifex zette met dit concept een unieke totaalervaring neer, die zowel bij het publiek als bij de pers aansloeg. Artifex wist met dit evenement ook een nieuwe doelgroep aan te boren voor zowel Paleis Soestdijk als Kunstpark Soestdijk.

EEN GREEP UIT DECollectie

ToegepasteExpertise

Dit is het belangrijkste onderdeel dat wij van A tot Z hebben uitgevoerd.

    Samenwerken?
    Bel ons!