Prinsengrachtconcert 2022

Een van de jaarlijkse hoogtepunten in de Amsterdamse zomer is het Prinsengrachtconcert, een spectaculaire klassieke muziekshow op het water voor de deur van hotel Pulitzer Amsterdam. Tijdens het Prinsengrachtconcert 2022 konden ruim 9.000 bezoekers in bootjes, op de bruggen en vanaf de kade volop genieten van prachtige klassieke muziek. Ook dit jaar mocht Artifex het evenement produceren.

De veertigste editie

Op 20 augustus was het zover en werd de veertigste editie van het Prinsengrachtconcert gevierd. Locatie, sfeer en muziek zorgen al 40 jaar voor een unieke beleving. Dit concert is daarom hét klassieke evenement dat de kenner, de liefhebber en de nieuwsgierige verbindt. De rijke historie en een veelbelovende toekomst werd wederom gevierd op de pontons voor het Pulitzer. Aangevuld met feestelijke toevoegingen op het podium en de gracht. Traditiegetrouw werd het concert afgesloten met 'Aan de Amsterdamse Grachten'.

Muziek voor iedereen

Het Prinsengrachtconcert is een gratis publieksevenement. Jaarlijks zendt Avrotros het concert uit. De uitzending is terug te kijken op avrotros.nl.

Expertise Artifex

Artifex ondersteunde Stichting Prinsengrachtconcert in de organisatie van dit evenement. Specifiek de productie en uitvoer op locatie en het registratie- en communicatietraject vooraf.

Aan de Amsterdamse grachten | Prinsengrachtconcert 2022

ToegepasteExpertise

Dit is het belangrijkste onderdeel dat wij van A tot Z hebben uitgevoerd.

    Samenwerken?
    Bel ons!