Louis Vuitton

In opdracht van Nordic Exhibitions verzorgde Artifex de PR en communicatie rondom de wereldpremière van een expositie over exclusieve Louis Vuitton koffers: Legendary Trunks. Legendary Trunks the Exhibition was een interactieve tentoonstelling die de koffers van iconische ontwerper Louis Vuitton toonde en inging op de Gouden Eeuw van Reizen die deze symboliseren.

Kenner Nederlands medialandschap

Nordic Exhibitions produceert en organiseert wereldwijd tentoonstellingen. Voor de wereldpremière van hun tentoonstelling over exclusieve Louis Vuitton koffers, Legendary Trunks, waren zij op zoek naar een communicatie-partner die kennis had van het Nederlandse medialandschap én thuis was in de cultuursector. Artifex werd daarom ingeschakeld om de gehele communicatie en PR rondom deze exclusieve tentoonstelling te verzorgen.

Communicatie en PR

Artifex verzorgde het gehele communicatie-, PR- en marketing-traject. We regelden de media inkoop, outdoor campagne, persbenadering, officiële (pers)opening, partnerships, culturele programmering ter bevordering van een groter en divers publiek en zetten een uitgebreide marketingcampagne op.

Succesvolle wereldpremière

Artifex wist met haar brede medianetwerk en vele mediapartners landelijke aandacht te genereren voor de expositie. Zo was er bijvoorbeeld op uitnodiging van Artifex een Louis Vuitton-kenner aanwezig bij tv-programma’s Jinek en Koffietijd. Nadat de wereldpremière van de expositie in Amsterdam succesvol was afgesloten ging deze de hele wereld over.

Legendary Trunks

ToegepasteExpertise

Dit is het belangrijkste onderdeel dat wij van A tot Z hebben uitgevoerd.

    Samenwerken?
    Bel ons!