Authentieke regio

Laag Holland is een regio boven het Noordzeekanaal. Artifex ontwikkelde een campagne om Amsterdammers kennis te laten maken met deze karakteristieke regio op een steenworp afstand van onze hoofdstad.

Campagne in Amsterdam

Bureau Toerisme Laag Holland vermoedde dat er mogelijkheden waren om meer Amsterdammers te verleiden een bezoek aan Laag Holland te brengen. Daarom kreeg Artifex de opdracht een communicatiecampagne te ontwikkelen waarmee de rest van Nederland, en specifiek Amsterdam, kennis kon maken met deze unieke, Oer-Hollandse streek.

Persoonlijke verhalen

Naast het creëren van een nieuwe, verfrissende huisstijl, ontwikkelde Artifex een campagne waarin bijzondere lokale ondernemers hun persoonlijke verhalen over thema’s als Natuur, Kinderen, Eten & Drinken en Geschiedenis op authentieke wijze aan hun ‘onderburen’ presenteren. Deze verhalen werden ingezet via verschillende online kanalen in video en fotografie en als branded content via Het Parool en AT5.

Langlopende campagne

De campagne start in juli en loopt tot en met september, met elke maand andere verhalen rondom de gekozen thema's. In een periode waarin Nederlanders massaal op zoek zijn naar binnenlandse alternatieven voor hun zomervakantie, presenteren we Laag Holland als aantrekkelijke reisbestemming om de hoek.

Laag Holland: Het Kampeervlot

EEN GREEP UIT DECollectie

ToegepasteExpertise

Dit is het belangrijkste onderdeel dat wij van A tot Z hebben uitgevoerd.

    Samenwerken?
    Bel ons!