Impact on the Beach

Klaar voor de volgende sprong? Dit jaar lanceerde Synergie samen met co-organisatoren een gloednieuw business-festival: Impact on the Beach. Mede mogelijk gemaakt door GoodUp, The Happy Activist, Greenjobs.nl, Change Inc. & Synergie in samenwerking met Artifex, The Shore Scheveningen, Impact City Den Haag, Treedom en De Inspirerende 40. Georganiseerd, geprogrammeerd en geproduceerd door Artifex in coproductie met Synergie.

On the Beach

Op 8 september werden ruim 365 gasten verwelkomt op het strand in Scheveningen. Het programma nam de gasten mee langs de dynamiek van een stranddag. Van een energieke strandmiddag met inspirerende acts, langs de zindering van golden hour tot aan het moment dat met de groene flits vlak voor zonsondergang om 20.14 uur het feest eindigde.

Voor en door Impactmakers

Impact on the Beach is het businessfestival voor nieuwe initiatieven die samen de verandering vormen. Om te zien en ervaren dat het kan en hoe. De plek waar impactmakers en -organisaties elkaar ontmoeten. Een combinatie van kunst, muziek, theater, De Inspirerende 40, radicale verhalen, onwaarschijnlijke ideeën en nieuwe ontmoetingen. In niets vrijblijvend, in alles de vrijplaats voor de volgende sprong.

Een combinatie van kunst, muziek en theater

Het culturele programma gaf kunstenaars de ruimte om te reflecteren op de boodschap van het event: dat maatschappelijk verantwoord ondernemen een noodzaak is en dat iedereen daarin een rol heeft. De one-man huisband Erwin Steijlen omlijste het plenaire programma met op maat gemaakte composities en spoken word, met bijdragen van zanger René van Kooten. Performances van kunstenaars Manu van Kersbergen en Merlijn Twaalfhoven en van STILTLIFE belichten het belang van verandering vanuit de optiek van de kunstenaar. De prachtige aankleding van Bernice Hendriks (B-Original) en van Afvaljuf Carolien Adriaansche gaven sfeer en karakter. En het team van De Participatie Keuken liet zien dat eten daadwerkelijk verbindt, met inspirerende verhalen en mooie gerechten.

Impact on the Beach 2022

ToegepasteExpertise

Dit is het belangrijkste onderdeel dat wij van A tot Z hebben uitgevoerd.

    Samenwerken?
    Bel ons!