#BeKind2019

In opdracht van Gemeente Amsterdam zorgde Artifex met #BeKind2019 voor een vernieuwend en verbindend oud en nieuw in Amsterdam.

Verbinding in 7 stadsdelen

Gemeente Amsterdam gaf Artifex de opdracht om een campagne te ontwikkelen voorafgaand aan de jaarwisseling en daarnaast een duurzame invulling te geven aan het aftelmoment zelf. Dit moest zowel bewoners en bezoekers trekken, als verbinding in de zeven verschillende stadsdelen genereren.

Wees lief voor de stad

Artifex bedacht de campagne #BeKind2019. Lichtkunstwerken in de vorm van engelen streken neer in verschillende stadsdelen en vormden een platform waar bezoekers een nieuwjaarswens konden opnemen en delen. Bij het aftelmoment werden deze nieuwjaarswensen symbolisch de lucht in gestuurd, door middel van een kunstwerk met video mapping. Uitzending door AT5 en SBS6 en andere door Artifex gegenereerde PR zorgde voor extra zichtbaarheid van de campagne.

Een verbindend oud & nieuw

Met #BeKind2019 is Artifex er samen met Gemeente Amsterdam in geslaagd oud & nieuw te vieren op een vernieuwende en kunstzinnige manier, waarbij verbinding centraal stond: verbinding tussen de bewoners en bezoekers in de stadsdelen, maar ook met de rest van Nederland, door de door Artifex gegenereerde media-aandacht.

#BeKind2019

EEN GREEP UIT DECollectie

ToegepasteExpertise

Dit is het belangrijkste onderdeel dat wij van A tot Z hebben uitgevoerd.

    Samenwerken?
    Bel ons!