cultureleagenda.nl

Vanuit de ambitie om culturele vraag en aanbod bij elkaar te brengen, lanceerde Artifex het platform cultureleagenda.nl. Een medium dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot het startpunt voor cultuurliefhebbers, die wegwijs gemaakt willen worden in de diversiteit van het rijke Nederlandse culturele landschap.

Platform voor cultuurminnend Nederland

Artifex gelooft in de kracht van kunst en cultuur. Daarom doen we niets liever dan zoveel mogelijk mensen hiermee in contact brengen. Uit deze passie startte Artifex in 2012 op haar website een eigen culturele agenda: een plek waar de vraag van de cultuurliefhebber en het aanbod van de Nederlandse culturele instellingen samenkwamen. In 2018 creƫerden we een eigen plek voor dit groeiende platform en lanceerden we cultureleagenda.nl

De Culturele Agenda

De Culturele Agenda toont een grote selectie van culturele activiteiten zoals theater en tentoonstellingen, en biedt verdiepende content, zoals interviews, columns en nieuws. De Culturele Agenda is tevens het verkoopkanaal voor de vele culturele arrangementen die Artifex al ruim 30 jaar ontwikkelt in samenwerking met vaste gidsen en samenwerkingspartners in het veld. Deze diversiteit en wisselwerking maken cultureleagenda.nl zo waardevol voor bezoekers: op welke manier je je cultureel hart ook wil ophalen, De Culturele Agenda is het perfecte startpunt.

Een sterk merk

Inmiddels is cultureleagenda.nl een vaste waarde geworden in het culturele landschap. Met De Culturele Agenda wist Artifex een merknaam op te bouwen en hier een achterban van 50.000 trouwe abonnees aan te koppelen. We hebben deze achterban niet alleen hun weg laten vinden naar culturele activiteiten en zo de Nederlandse culturele sector ondersteund, maar ook hun bezoeken, fysiek en online, kunnen verdiepen met aanvullende, originele content.

ToegepasteExpertise

Dit is het belangrijkste onderdeel dat wij van A tot Z hebben uitgevoerd.

    Samenwerken?
    Bel ons!