Juiste mensen en innovatieve tools

Uit een samenwerking tussen Holland Destination Management, GI Travel en Artifex is een nieuw merk binnen de congreswereld gelanceerd: Congress Creation. Wij gaan samen congressen en seminars faciliteren voor de medische doelgroep door inzet van de juiste mensen en innovatieve tools.

Van Congreshal tot Keukentafel

Artifex is een van de bedrijven achter Congress Creation. Wij leveren de activatie specialisten en content makers. Hiermee zetten we creatieve en innovatieve evenementen neer, moeiteloos aangepast aan de huidige omstandigheden. Onze toegevoegde waarde is onze organisatie- en denkkracht, netwerk, betrouwbaarheid, inzet van innovatie en creativiteit. Onze congressen brengen mensen in beweging. Of dat nu in een congreshal, op kantoor of aan de keukentafel is.

Bedenken en uitvoeren

Artifex heeft de lancering van het merk verzorgd. Daarnaast hebben wij de volledige marketing– en communicatiestrategie bedacht en uitgevoerd. Zo onderhouden wij bijvoorbeeld de relatie met de pers, verzorgen de publiciteit en beheren wij de social mediakanalen en de website. Ook verzorgen wij alle benodigde communicatiemiddelen voor deelnemers, exposanten en sponsoren, zoals een congreswebsite, e-mails en briefings.

Alles onder een dak

Door de unieke samenwerking hebben wij een gat in de markt gevuld. We hebben alles onder een dak, van ervaren projectmanagers tot hotel inkoop-afspraken. Wij beschikken over de kennis om de deelnemers een bijzonder medisch congres aan te bieden.

ToegepasteExpertise

Dit is het belangrijkste onderdeel dat wij van A tot Z hebben uitgevoerd.

    Samenwerken?
    Bel ons!